onsdag 25 april 2012

En kråka

Jag satt här i morse,ja när jag skrev förra inlägget. Och hörde något kraffsande ljud som jag hade svårt att lokalisera,men jag "kikade" och lyssnade runt,men då tystnade det så jag tänkte att det hela är som inbillning. Men så startade det igen...jag öppnade dörren till tvättstugan och tittar upp mot ventilationen och ser att locket RÖR sig! Plus att jag såg stjärt fjädrar sticka ut! Mygood! Vad gör jag! Tycker såna fåglar är riktigt äckliga!
Tänkte jag ringer vännen T som sällan är rädd för något! Inte heller denna gången!
Hon kom hit och började skruva på locket och såg det äckliga benet+ den långa svarta näbben stack ut,urk. Tog en spann tur var väl det för den bajsade oxå. Och på något sätt så lyckades fågeln vända om i röret och flög ut!

Nä det måste läggas nät uppe på taket så de inte lyckas hända igen.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis