torsdag 5 april 2012

Blåkulla

Får inget besök av mig idag,varför? För jag är nämligen en MILF häxa ;-) det är jag och Tjejmorsan som får ordna en kulle för oss snygga häxor! Hehe! Eller vad sa vi nu Ewa?
Idag ska stora sonen till sin pappa :-(, men 2 veckor går kvickt,redan nästa helg kommer mellan sonen,detta eftersom han inte var här nu på lovet,han skulle till tandregleraren igår,han är lite trång i ovan käken så de vill påbörja processen redan nu på honom och det tycker jag är kalas bra.

Igår skedde det en olycka här hemma, satt och tittade på sjukhuset på tv3,rätt vad det var kom snäckan. Tårarna rann och hon lyfte på sin fot och det blödde! Hon hade klämt tån nr 3 i ytterdörren, själva "toppen" på tån hade fått ta dörren.....skinnet satt på 3 kvart,och givetvis fanns där inga plåster när man så väl behöver det! Varför tror ni?!
Men som tur är har jag ett litet förråd för skadade  här hemma :-) Idag ser tån fin ut och skinnet är på rätt plats,så jag behöver inte "söka" för det.

Nä nu ska jag ta ett rejs här hemma!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis