söndag 1 april 2012

April April

Din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill!
Idag är det 1 april och jag kommer vara väldigt observant på vad som sägs till mig idag! :-)
Har ni blivit rejält lurade någon gång eller har ni lyckats lura någon så där riktigt ordentligt?!
Jag har lyckats med ett riktigt bra skämt för något år sen till en kompis,jag tog gravtestet som jag hade kvar sedan jag testade mig när vi skulle ha snäckan. Tog ett mms på detta testet och skickade till min kompis! Det tog inte 2 minuter så ringde hon upp och var rent uppspelt i luren!
Sa lugnt och sansat: April April din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill! Detta skämtet gjorde jag väldigt sent på dagen.......

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis