lördag 31 mars 2012

Vaknar upp

Till värsta vintermorgonen,haglade som bara den inatt eller om det var tidigt i morse,vaknade iallafall av att det "slog" mot fönstret.
Vaknade till vid 7 men tänkte nej det är för tidigt att gå upp,har sovit hackat som tusan inatt av olika anledningar.
Blev att tvätta sängkläder direkt på morgonen,hoppas att det torkar ute,trots att det är 1-2 + ute,det är rätt "varmt" i solen och torkvindan  står mitt i solen så det ska nog bli bra,annars får jag hänga det inne.

Ikväll är det dax att släcka ner hemma för klimatet,är det någon av er läsare som släcker ner 1 timme ikväll?! Handen på hjärtat så släcker inte jag ner allt,har haft tv igång och tända ljus! Så lite har ju vår familj bidragit.

Idag kommer min äldsta son hit,han ska vara här under lovet,mellan sonen ska oxå vara här men eftersom han fått tid hos tandregleraren på ons så sa vi att då får han komma 2 helger på rad istället, och det blev han nöjd med. Lite bra att de kommer "uppdelat" för då kan man skämma bort var och en under tiden de är här. Sen tror jag de tycker det är skönt att ha mamma för sig själva,visst vi har snäckan här men killarna har mig själva,det är nyttigt tror jag.
Lovet ska spenderas i G-ved,ska passa Gunans vovve,sen ska vi hjälpa henne byta till sommar däcken till henne och på tors ska mannen åka med och besiktiga hennes bil. Sen blir det hem mot skåne igen tors eller fre, det blir nog senare torsdag eftersom sonen ska vara hos pappa under påsken.

Nu ska jag göra mig redo för mellokrysset! Kaffe+bricka vill säga :-)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis