onsdag 7 december 2011

Tvivale

Vad det är synd om mej idag, har åkt på en djävulsk förkylning, tätt i näsan och min hals gör så ont och "tappen" i halsen är svullen och det känns som jag ska svälja den :-(
Så det blir inget jobb för mig idag....kan inte gå blad <3 patienter med den förkylningen......sen är chansen stor att chefen ändå hade skickat hem mig!
Så det blir vila för mig nu medens snäckan är på dagis och pappa sover efter att ha jobbat natt.

Idag ska snäckan hälsa på tomten, han är nämligen på besök på Bravastugan (det är ett hembygds museum) i vår lilla by :-D

Nu på morgon kvisten tittade jag på Kär och Galen på 5:an, tittar ni på det?
Tänkte på när jag friade till min man, det var sommaren 07 och vi hade besök av våra fina vänner från Vallentuna på besök. Det var på mannens födelsedag, hade inte riktigt bestämt vad han skulle få, en stock snus har jag för mig att han fick på morgonen! Ide torka! Men sen var jag och E i stan och ja vi gick där och tittade och jag sa ngt i stil med ska jag fria till honom?!
E var inte sen med att tycka det var en kanon ide. Gick in på Hedbergsguld och tittade på en slät silver ring.....visste inte han stl men tänkte det får bära eller brista, när jag skulle betala den så fick jag syn på ett kort där det stod:
Inatt är jag din
Och imorgon natt och i övermorgon natt,
Och alla nätter därefter, så länge du vill.......

Skrev till Vill du gifta dig med mig.

Han läst kortet, tittade på E´s man och tittade på kort och ringen.......jag blev lite svettig och tänkte ups detta går nog inte så bra! Hehe!
Så det kändes som en evighet, till slut fick jag säga: Vad säger du?!
Men det var ett givet JA! <3
Det firades en flarra Bollinger och en smarrig tårta från Duvanders i stan. Där vi sedan beställde vår bröllopstårta ifrån!

Nu ska jag ta mig en kopp honungs the.

1 kommentarer:

  1. Åh jag kommer aldrig att glömma det <3 Såå fina ni var och är.
    Kram

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis