söndag 11 december 2011

Tredje advents

Middag hos oss blir korvstroganoff+ris, blir bra mat att ta med till jobbet imorgon!
Snäckan sitter och tittar lite på tv och inväntar att få påbörja matlagningen med mamma. Tror minsann hon kommer bli kock, vilket är helt ok! ;-)

Vad tänker ni om ärlighet?? Om man är vänner ska man kunna vara ärliga om allt (om man är nära vänner menar jag nu)
Det hela gäller en vän till mig, som jag har tagit "till" mig igen efter att det uppdagats om en massa skitsnack! Vi pratade ut och hon svamlade om att det var inte så det var sagt och att hon ALDRIG sagt något illa om mig.....men byn är inte stor.....och man måste komma ihåg vad man sagt och dessutom TILL vem man sagt saker till!
Igår fick jag sms om vi skulle träffas och äta och umgås, svarade att jag är hos mamma just nu men jag smsar när jag vet när vi är hemma. (detta är grannar till oss, bor 4 hus ifrån oss)
Fick till svara att vi kan ju äta varför sig och träffas efteråt, helt ok svarade jag.
Jag smsade att vi var hemma vid halv 7, fick tbx att hennes syster o man skulle komma! Och att hon bad som hemskt mycket om ursäkt men hon trodde vi skulle vara kvar hos mamma.
Men hallå vafan jag skrev att vi skulle vara hemma halv 7!

Var ute ett par gånger och kollade efter systerns bil.....men nej ingen bil....men de kanske har cyklat i storm ca 2 mil!
Satt sen och kollade på FB, och såg att en annan tjej som jag förövrigt fått veta att grannen snackat "skit" till, de var bjudna på sen (nobel)middag igår!

Nej jag är inte avis på att de var hos grannen, men det RETAR mig som fan att hon inte kan vara ÄRLIG!!!
Sen en typisk sak som man märker om det bestämt med "andra" då kan varken hon eller hennes man svara om man smsar vad de ska hitta på. Och det är enligt mig barnsligt som fasen! Hur svårt ska det vara och svara tex Nä inte mycket, Arne o Elsa kommer..

Nä låt inte sådana människor ta energi från en! Lever lite efter själv är bäste dräng! (och det stämmer ofta)

Nu kom jag på att jag måste gå till affären och köpa chilisås.....suckar lite för mig själv nu!


1 kommentarer:

  1. Och jag suckar för din skull!!!

    Det är så skittrist!!! Kram

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis