söndag 11 december 2011

Mys efter

Middag med min älskade dotter, vi har haft mys hela dagen lång.
Har legat på soffan och tittat på tv, Hanna Montana en klar favorit hos dottern. Vad tycker jag om henne?! Tja vad ska man säga?! Kasst dubbat är det iallafall ;-) Men man får hålla "god" min ibland för att inte reta upp dottern, för hennes 5 åriga humör det är inte att leka med! Hualigen säger jag!

Inväntar mest att snäckan ska lägga sig och mamma kan ta fram lite godis och titta på copy cats på tv3, sen får jag ju inte glömma ställa klockan på 4,50...redan nu gäspar jag stort och trött! Sen får jag fortsätta leta....jag vill hitta på något med min man, typ en hotellweekend/spa, tror vi är i behov av det....våra oregelbundna arbetstider gör ju att vi knappt hinner ses, än mindre "rå om" varandra som man o kvinna ;-)
Tar TACKSAMT emot tips på mysiga ställen man kan besöka.
Men det är 3 dagars arbete sen är jag ledig tors-sön. Och på lördag ska vi hugga julgran ( lagligt)

Nu ska jag bre lite smörgåsar och äta kvällsmat med snäckan,till Bolibompa studion har hon bestämt.

1 kommentarer:

  1. Nämen, du har ju en blogg ;-) Den har jag helt missat såg den nu i min egen bloggpanel. Vad kul! Förstår vad du menar med att kunna "rå om varandra" det är verkligen en bristvara här med...Men har du kikat på Ronneby brunn, mysigt ställe och det är ju inte så långt bort ändå.

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis