torsdag 1 december 2011

Man säger

Ju att den som spar han har!
Och det har jag gjort sedan midsommar......det jag har sparat var en xante päronkonjak, som är den enda "sprit" jag dricker och då iform av en Lennart (xante+sprite) där var kvar i flaskan så jag kunde unna mig ca 2-3 Lennart.
Men nej.......inte fick jag.....har en man som kände att det var fritt fram för honom att ta min xante!! Utan att fråga!! Gissa om jag morrade! Mmm lite!!
Xanté Poire au Cognac


Har 2 flaskor rött....och än så länge så är inte min man som dricker vin,så det är ingen risk att de "försvinner". ;-) Problemet är ju att jag inte öppnar en "stor" flaska vin till maten,.utan ska jag ha vin til maten köper jag små flaskor. Så de jag har i stället kommer väl bli riktigt "gamla". Nedan stående vin är en favorit bland röda och vita.
Villa Puccini
Fontana Candida Frascati

1 kommentarer:

  1. Här blir dte dags att fylla på förrådet med glögg :)

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis