lördag 24 december 2011

Julaftons

Kväll, sitter jag här och lider av matkoma,men så gott vi har ätit!
Sen knackade det på dörren och vem kom om inte självaste jultomten!
Vi visade in honom i vardagsrummet, han försäkrade sig noga om att det var till vår familj han kommit till, genom att läsa på sin lista.
Sen dubbel kollade han med snäckan så infon om hennes framsteg i simskolan + lite annan info.
Alla hade varit snälla....för alla fick julklappar, jag fick en moccamaster och jag fick en julklapp av Gunan som gjorde så jag brast till tårar! Det var nämligen pappas guld halsband (som av någon anledning missades när han skulle kremeras, så den kom aldrig med pappa) vilket jag idag är så otroligt glad och tacksam över! Inte kunde jag väl tro att hans guld kedja skulle beröra mig och göra mig så glad...nu bär jag pappa med mig runt min hals....det är inte "nog" med kedjan för Gunan hade köpte min månadssten och satt i!
Hur har en julafton varit??
Kram till er som läser!

1 kommentarer:

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis