tisdag 20 december 2011

Jaha

Då var klockan redan 11,30 och jag skulle egentligen varit och tagit min vaccination nu, men med tanke på min mys morgon så ändrade jag tiden.
Så jag åker direkt till jobbet istället för ner om stan.
Pratade med svärmor innan ang lördag, de ska ju vara med oss i jul......mannen är ju ensam barn så de har ju inte så mycket att välja på......
Men jag sa att eftersom jag jobbar till 15,00 så kan de hämta upp mig på jobbet vid 15 tiden, eftersom det ändå inte "händer" så mycket här innan, så slipper mannen ha för rörigt här hemma innan julen "börjar". Men det är ju tur att Gunan kommer redan på torsdag så hon kan sköta den mesta av mark tjänsten här hemma.
Så jag har imorgon och torsdag och städa av här hemma lite hastigt och lustigt, blir inte någon "djupare" städning.....bättre att städa ordentligt när gästerna åkt hem säger min svärmor :-D och det ligger något i det ÄVEN om jag vill ha det i ordning när jag får gäster! Jag menar vem vill inte det?!

Får inte glömma att beställa taxi till jobbet på lördag.....jepps turen som går 06,03 på helgerna körs med taxi, så det är ju lite lyx att komma till jobbet med taxi! Haha!

Nä nu ska jag fixa det sista innan jag ska åka till jobbet!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis