tisdag 6 december 2011

Hualigen

Vilken dag vi haft på jobbet! Har sprungit hit och dit,kan säga så här...jag har jobbat arslet av mej! Min usk kollega...var på jobbet oxå,men han tog med gott samvete 50 min frukost! Medans jag tog 10 min! Jaja skit samma men det gör mig fruktansvärt irriterad!
Så nu sitter jag och väntar på bussen,sen hem packa badväskan men när vi simmat ska jag kasta på mej myskläder och frossa godis för det känner jag mig värd! Ja det är jag

1 kommentarer:

  1. Men va fräckt! Hallå liksom! Alltså så där gör man inte anser jag, jag hade skämts ögonen ur mig om jag setat och och moffat frukost i 50 min medans min kollega fick arbeta häcken av sig. Dålig stil :-( . Hoppas hela dagen inte blev förstörd för dig i alla fall.

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis