lördag 3 december 2011

God morgon eller suck

Det är jag och tuppen som är vakna en lördags morgon vid denna tiden! Men jag kände att det var lika bra att gå ner i stället för att ligga och snurra i sängen.
Så jag satte igång en maskin tvätt, lika bra att vara kreativ när jag ändå är uppe. Så med lite tur kanske jag lyckas se botten på tvättkorgen idag ;-)
Sen ska jag även fixa till för 11 års kalas/middag och vad det innebär, men idag blir det inte många som kommer utan bara svär föräldrarna. Mamma & R skulle på 50 års fest och Gunan kommer ju ner till jul så jag sa att det räckte att hon kom ner då, men hon var inte eden som var den utan hon skickade ner H present!!

Nu ska jag sätta på kaffe och njuta av lite lördags kaffe och frukost i tystnadens tecken. Hur dricker ni ert kaffe? Jag som inte har någon mer "avancerad" maskin än en vanlig kaffebryggare kör kaffe med mjölk.

Önskar er än skön lördags morgon

2 kommentarer:

 1. God morgon... trodde att alla sov :) Vaknade med pigg och utvilad så ligga kvar i sängen är ingen ide!
  Ha en underbar lördag!
  Kram Maya

  SvaraRadera
 2. Jag har ju plast gran på grund av vänner med allergi!
  Och sen spar jag massa skog med :)))

  SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis