onsdag 21 december 2011

Det krävs

Mycket för att jag ska bli ilsken och ringa och klaga, eller ja det beror på vad det gäller.
Men nu sedan snäckan byte dagis/förskola så det bara är blivande skolbarn på avdelningen så är det givetvis ny personal.
Och det är just det med personalen som jag har "problem" med eller en i personalen.....hennes "beteende" gå i vågor, men det var incidenten igår så fick mig att ringa förskolechefen. I måndags lämnade mannen i en lapp från FK då vi varit hemma och vabbat för ett tag sedan,men den var ej i fylld utan det satt en lapp på med: Fyller inte ni in så fyller inte vi i den!
Eh vad är nu detta?! På den förra av delningen så skulle personalen kryssa i dagarna.
Så mannen tog med den igår där vi kryssat i dagarna, snorkfröken sa: Ja det är inte vår uppgift att fylla i och hålla reda på hur ni gör när barnen är sjuka....om dom nu ens är det!
Eh va f*n tänkte mannen, vi stannar hemma från jobb och håller snäckan hemma för att vi tycker det är kul att förlora pengar! *MORR* ( detta tänkte han )
Sen sa han: Vi lämnar inte snäckan 6,15 som idag eftersom jag var ledig, då svara hon jag det var ju bra för som ni vet är inte 6,15 vår ordinarie arbetstid!

Jonas ringde mig på jobbet och berättade detta och jag sa det är bra jag ringer chefen imorgon och tar upp detta!
Fick till svar att det var bra att jag ringde, och de har ändrat det här med lapparna från FK så att vi föräldrar kryssar och personalen "kollar" över att det stämmer och stämplar. ( Hur svårt hade det varit och säga det när hon fick lappen i handen?!)

Tog upp det här med tiden och då sa hon: Ja men jag har ju prata med dom om det och de ansåg att det passade bättre att vi lämnar direkt till dagiset itället för att lämna till avdelningen som öppnar redan 6,15 för att sedan personalen ska upp där först och hämta snäckan med risk att det står något barn med förälder och väntar 6,30 på att personal ska komma tbx för att gått ca 150-200 meter för att hämta snäckan.
Chefen skulle ta upp det lite snyggt med all personal att de ska tänka på sitt bemötande och känner vi inte att det blivit bättre efter jul skulle vi ringa igen.


Ewa jag vet inte om man behöver något vaccin till Bulgarien, vi har inte tagit något förra omgången vi åkte. Men jag ska kolla upp det när jag är på Previa och meddela dig.
Är det så så ska vi alla ta det!

1 kommentarer:

  1. Fy fan för snorkkärringar!!! De är så felplacerade när de ska jobba inom skolvärlden :( BLÄ!

    Kram

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis