lördag 3 december 2011

Ajaj

Min stackars ischias! Vaknade utan att ha ont men nu känner jag hur smärtan börjar komma :-(
Jag fick "problem" med den under min graviditet med snäckan och har som tur är inte haft ont av den på länge.....men de senaste dagarna har jag känt av den.
Sen att jag har kånkat in ved i vedstället gör inte saken bättre! :-/ Men jag vill ha det fyllt......så det blir 3 ½ blå ikea kasse som stället rymmer och det väger ju en del. Visst kan mannen min bära in det......men jag tillhör den kategorin som: Gör det själv så blir det gjort/ Då går det snabbare.

Nä nu ska jag fortsätta med det jag håller på med,tvätt,en dans med snabeldraken och mat förberedelser till i eftermiddag.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis