tisdag 15 november 2011

Suckar

I ren frustration, min dotter är så fjantig med maten för tillfället! Blir "tokig" på hennes trams när det gäller mat. Spelar ingen roll om vi låter henne "önska" mat, för det är bara typ 2-3 tuggor.
Idag så fick jag mer eller mindre "tvinga" i henne sin frukost, hon får ju ont i sitt huvud om hon inte äter, och hon blir illamående i bilen när hon inte ätit.
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på för att få henne att äta!? Hon har sällan varit kladdig med maten......varför kommer det nu??!!

Har ni några tips?!

I efter middag är det dax för simskola för snäckan igen, hon ser verkligen fram emot det, hon är ett riktigt vattendjur, något som hon inte var när hon var bebis! Hehe! Minns första gången vi var vid havet med henne.....hon vägrade sätta ner fötterna! Sötlöken! Och hon var helt hysterisk när vågorna kom på hennes små fötter.

Det hela lossnade när vi var på Lalandia i början av oktober.......hon ville vara i vattnet hela tiden! Precis som sina store brödrar! De är oftast varit mer under vattnet än ovanför!

Nä nu kallar snäckan så det är väl dax att vi startar upp vår lediga tisdag, en sväng til EKOhallen kanske??

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis