söndag 20 november 2011

Söndag och det

Det är grått och trist väder ute, men vad gör det när jag är ledig idag! Tjohoo!
Idag ska jag tvätta,tvätta fönsterna,städa jepps lite tajt med tiden men det kan gå! ;-) Måste få undan allt detta efter som jag har mån-sön på jobbet veckan som kommer.
Igår var familjen hos svärisarn efter att jag slutat jobba, mannen,snäckan och svärfar gjorde egen korv.....jepps det var mannen min som ville göra det, så det blev ca 6 meter korv....gilla vad nära o kära ska få i julklapp om den blir bra och smakar gott! Hehe!

Jag har lite sorg i mitt matte <3 Konjac har är sjuk, eller sjuk är han inte men han har fått nackspärr eller likande, han gnyr när han rör sig......mattes lille gosse. Måste få ta i veterinären imorgon och se vad han säger. Är lite rädd att det ska vara något annat med honom. Han blir ju ändå 7 år näsa lördag,så han börjar komma till åren.
Han delar födelsedag med en av mina bästa vänner + min svärmor.

Nu ska jag fixa frukost till snäckan och mig.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis