söndag 27 november 2011

Snälla

Kan ni ge mig era tips på mumsigt och lätt julgodis?!

2 kommentarer:

  1. Är jättedålig på godis :/ . Bakar mer, men faktiskt tänkt ge mig på att göra lite julgodis i år.

    Läste din kommentar i min blogg, och jag blir upprörd över att någon jämför ett sjukhus med att bo på vandrarhem! Jag har själv aldrig jobbat på sjukhus men jag har astma och således blivit inlagd många gånger, varje gång känner jag sån tacksamhet över vad ni som arbetar inom sjukvården gör för oss, erat intresse och vilja. Jag drar mig för att söka vård ofta just för att jag tänker att ni behövs bättre hos någon annan därav blir jag så upprörd när jag läser om människor som tror sig vara på hotell och ska utnyttja vårdent till max och ibland till och med kräver att få vård före svårt sjuka :-o .

    SvaraRadera
  2. Jag la upp ett recept på världens enklaste och godaste chokladkola i helgen, och inom kort kommer även ett recept på min nya favorit - skumtomtefudge :)

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis