torsdag 24 november 2011

Då har denna eftermiddagen gått, fick besök av Ulrika, det fikades och skrattades! Och ny dejt är inbokad redan på mån.
Men innan dess så är det ju en hel jobbe helg som står för min dörr, missa julskyltningen :-(. Har en barndoms kompis som gick ut med frågan på fb finns det någon av mina gamla vänner från vår by som vet om det är skylt söndag där?
Hon skulle vissa sin dotter hur julskyltningen var i byn som jag kommer från, men jag fick ledsamt tala om att den lades ner för typ 15 år sedan :-(
Men det fick mig att tänka på hur mysigt jag tyckte det var......söndagen skulle gå i "lugnets" tecken och det skulle sättas upp stjärnor och stakar på fm, vi skulle vara samlad hela familjen. Sen var det dax att gå ut när de 2 hästarna ÄNTLIGEN var på plats ca 30 meter från vår ytterdörr.
Gissa vem som var först i kö och få rida en tur....jepps det var jag, lyckan var total!
Sen gick familjen vidar och till slut hamnade vi i byggde gården, där det var dans kring granen, och dit kom byns lucia tåg när de gått genom byn och inom äldre boendet, det var byns fjärde krassare som stod för lucia tåget i byn. Även det var en stor grej när det var dax för vår klass att gå lucia tåg.
När vår klass skulle gå lucia tåg så var det dugg regn och blött ute, men inget stoppade oss för det!

Apropå lucia tåg, i år ska snäckan vara tomtemor, hittade en ursöt tomte klänning och jag är säker på att hon kommer vara sötast ;-)

Nu ska jag och snäckan fixa middag, pizza är beställt av henne och mamma har beställt JULMUST!!!

Kram

1 kommentarer:

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis