tisdag 29 november 2011

Middag

På bordet när jag kom hem efter att varit med en vän och handlat, lite lyx! (iallafall en vardag) Det serverade kyckling och potatisgratäng, men denna "vänlighet" var ju så att mannen har en matlåda till sig på jobbet ikväll, men som sagt det var lite lyx att kunna sitta ner en vardag och äta ihop bara han och jag.
Snäckans eller ska jag säga hamsterns rum är klart, och det blev bra, får se vad hon säger när hon kommer hem. Tänkte att hon ska få börja pynta lite på sitt rum ikväll. Själv väntar jag till på söndag. Men hon vill ju så gärna ha upp tomtarna och jag förstår henne.
Julen är ju till för barnen......men jag älskar julen så den är nog till för mig oxå :-)

Nu ska jag ta och sätta in i diskmaskinen.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis