måndag 14 november 2011

Måndag

Morgon och jag sitter vid köksbordet och känner kaffe doften sprida sig i köket, MUMS! Jag är en riktig kaffetant! Hehe!
Snäckan sover fortfarande,snurrat en del inatt, så hon kom upp till oss, där fortsatte kampen om täcke, då vi har ett dubbeltäcke och snäckan sover i mitten och inte vill ha ngt täcke så sover man med en lite bit täcke! Gör allt i sin makt för att få en större bit täcke.......dax att lägga upp ett extra täcke kanske?!

Idag och imorgon är det lediga dagar för mamma,pappa och snäckan,vad ska vi göra? Har lovat snäckan att vi ska baka lussekatter.
Hon har ju redan ätit en.......mamma fick ingen :-( det var igår när vi lämnade H vid tåget och vi skulle köpa fika på pressbyrån, och där fanns en lussekatt och den tog snäckan fort som fasen,och hon gjorde klart att den fick inte mamma smaka, för att hon gillar dom mer än mig! :-/ Lilla sötlöken!

Jag hoppas att overallen jag fyndade på tradera till snäckan kommer idag eller imorgon, en Didricksons för 270 kr det är ett bra pris eller det är bara jag som tycker det!?

Jag startade upp denna bloggen lite eller pga av Mammablogggalan, har en kär vän som var på den i fjor och var på mig då oxå att jag skulle börja blogga,så jag gör ett tappert försök......vet inte om någon läser den...har nämligen inte lärt mig alla funktioner! ( Bloggade innan på FL )
Går det att kommentera nu??

Jag har inte bestämt mig hur "öppen" jag ska vara......beror lite på om det blir någon respons på min blogg.
Ge mig tips och ideer!

Nu ska jag ta lite kaffe!

Önskar er fina människor en bra dag!

1 kommentarer:

  1. :) Nu försöker jag igen med en kommentar här :)

    Du kommer att hitta en nivå som känns toppen för dig :)

    Kram

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis