tisdag 29 november 2011

Kom på

Att jag har en del att göra idag, ska baka lussekatter,iväg på simskola med snäckan och sen måste jag nog ta och möblera om på hennes rum...varför?! Jo för sen vi bytte säng och möblerade om där inne, så är det tårar och tandgnissel när det är dax att sova. Så mina tankar gick direkt eller inte direkt men efter många kamper och funderingar kan det vara så att det går en vattenådra underhuset?!
Eftersom det inte var "kladd" med att sova på rummet innan så är det värt att testa iallafall.
Men det är ju det där med att möblera om det är ju inte bara att göra det.....för ju lite med sig.....därför är det vettigt att göra det när hon är på dagis.

Nä nu ska jag fortsätta med mitt morgon kaffe!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis