måndag 28 november 2011

Hela

taket lyfte och hela huset skakade, jepps det var min upplevelse av gårdagens storm, men det var lite mysigt måste jag säga.
Strömmen gick en snabb vända, detta var givetvis när jag pratade med H lärare, hehe! Men jag förklarade att jag inte var ofin och la luren i örat på henne, men det trodde hon inte! Hehe!
Så som ni nog förstår så blev det ingen julskyltning för familjen, men vi ordnade det med att äta på byns restaurang, mamma tog en kycklingfilè,potatisgratäng och svampsås, pappa tog en fläskfilè planka,snäckan en pizza men hon var mest intresserad av pappas planka och sa: Jag tror att jag sparar min pizza och hjälper pappa med sin mat! Sötlöken! Hon upplyste oss även att hon skulle äta en planka nästa gång vi gick ut och åt. ja vad säger man, en dotter som är bestämd i sina åsikter, så det är inte lönt att säga emot :-)

Idag ska mamma och dotter baka pepparkakor och lussekatter......men tillslut blir det mamma som står med baket själv.......man ska inte "involvera" barnen i sådant, för det är bättre de får komma själva och vill vara med när vi bakar.
Pappa och snäckan skulle baka för nån vecka sen, dottern hade tjatat o tjatat att de skulle baka, sagt och gjort pappa kanel bulle bakare i familjen köpte hem jäst och gjorde bull bak när mamma jobbade. I 6 timmar höll han på.....han hade satt deg på 2 jästpaket ;-) och en dotter som efter en stunds bakande konstaterade att: Det var inte såna här jag ville baka, utan såna med "mjöl" på (kokos=chocklad bollar) så hon gick där ifrån och lämnade pappa själv!
Men gissade om det luktade gott när jag kom hem från ett kvällspass på jobbet.......mjölk och nya kanel bullar det är fint det! Mumma!

Nu ska jag dricka lite kaffe sen ska jag ut i trädgården och se om vi byt något med grannarna! :-)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis