lördag 26 november 2011

Godmorgon

På er där ute! Hoppas att er lördags morgon är bra hittills!
Här är det bra, jag hör hur kaffet puttrar i kokaren...dax att kalka av den kanske?! Ska skära upp frallorna oxå och duka fram lite frukost och givetvis ett värme ljus! (Men imorgon får vi tända det första ljuset i advents staken.)

Idag blir det en sväng till stan, ska till biltema.....männens paradis eller? Nje kanske inte min mans. Vi ska köpa skridskor till snäckan, såg de hade samma där för 149 kr jämfört med 299 kr på EKO, mmm lite snål är jag allt ;-) nä skämt och sido men varför betala det dubbla när hon ändå inte kan ha dom nästa år + att det är hennes första par......hon kanske inte alls gillar det!

Såg ni idol igår?? Inte jag det är förts idol omgången som jag inte har tittat, saknar jag det? Nepp, del pga av Bard.......må han vara kunnig inom branschen men han är ju enligt mig ett riktigt stolp skott!
Sitter här samtidigt och läser vår lokaltidning där Bard säger:
– Arenan började röra på sig, men tyvärr, det här blev bara ett karaokenummer, sa Alexander Bard.

Lite längre ner : Lika lyriska var alla i juryn över Robin Stjernberg, utom Alexander Bard som hävdade att bara gamla tanter gillar honom och att han kommer att ha en karriär, men bara i musikaler.

Nä tvi för honom!

Nu mina vänner ska jag duka fram vår frukost!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis