måndag 14 november 2011

Fem myror


Är mer än fyra elefanter, är det inte bästa barnprogrammet ever?! Det är ett program jag gillar, och dotter gillar oxå det. Hon sitter just nu och tittar på det.
Jag tycker att barn programmen "förr" är/var bättre än många av programmen som visas nu. Visst Bolibompa studion är bra, men sen finns det alla dessa "filmer" som visas som jag personligen inte tycker är bra eller alls något roligt.......visst sen kan jag ju ssäga att min dotter inte alltid dela denna åsikten med sin mamma! ;-)

För en stund sedan när solen gick ner så var himlen så otroligt vacker......skulle tagit en bild, men men det får bli en annan kväll!

Nu ska jag fixa lite kvällsmat.

1 kommentarer:

  1. Ja men det var så, mkt bättre förr, iaf med barnprogrammen :)
    Inte så mkt äckligt våld och annat skit som barn inte borde se <3

    Barnprogram ska vara barnprogram!!

    Kram

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis