söndag 13 november 2011

Farsdag

Det är med sorg i <3 jag går till minneslunden och tänder ljus till pappa på farsdag, känns så sjukt! Vi på min sida har aldrig "firat" farsdag men jag skulle mer än gärna kunna ge min pappa en bamse kram, barnen har fått ge pappa något litet, men inte att det blivit farsdags middag o likande, utan jag har ringt till pappa när han levde och önskade honom en bra farsdag, visst sen har det hänt att vi varit där när farsdag inträffat och då blivit lite annat men inte mer firat om man säger så. Lika så med morsdag, det är heller inget som vi gör något stort av.....kan man inte "fira" far och mor när man vill?! Varför en speciell dag?? Men det är mitt eget tycke och ni får tycka som ni vill givetvis...och det vet jag att ni gör.

Här idag händer följande, H ska till pappa,snäckan ska till farmor och farfar och sova där tills imorgon då jag börjar jobba kl 14-22 och mannen börjar 11-23....så så firar vi vår farsdag! ;-)
Sen är både mannen och jag lediga mån och tis sen är vi lediga i helgen och då ska vi fixa fram lite advents mys....blir lite lussekatts bak oxå då!

Nu ska jag köpa frallor och sen blir det söndags frukost med familjen innan vi "skiljs" åt.

Ha en skön söndag och krama era pappaor!


God morgon !

Var öppen och spontan. Du rör dig i en intressant miljö där allt kan hända.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis