lördag 26 november 2011

Biltema

Och 1 timmes bilkö, jepps det blev resultatet av vår biltema tur! Hade ju helt glömt att Media Market öppnade i stan i veckan deras öppnings erbjudande= trafikkaos!!
Och det är kanske tur att inte jag har körkort, för då hade mitt ena finger visats många gånger och tutan hade blivit väl använd!
Men vårt besök på biltema resulterade i skridskor till snäckan och en ny julgransfot.....så kan mannen och jag vara "vänner" när granen ska sättas i sin fot och den ska bli rak! För av någon anledning så måste den alltid stöttas med klossar! Haha! Men ni ska veta att vi har ALLTID får upp den med kulor och glitter även om det kan se kritiskt ut innan! :-P

Ikväll blir det tjejmys här hemma medens pappa är på öl provning och julbord. Så vi har införskaffat proviant till vår kväll, tacos,julmust, tomteskum,chocklad och ostbågar.....så vi klara oss nog "bra" här hemma! :-)

Har aftonbladet uppe samtidigt som jag skriver här.......fler än jag som ogillar Bard.

Jag tror att Bard kanske är avis på Robin, för att han gör det som han inte lyckas med?!!?
Robin har kanske allt det som Bard önskade att han hade.......

Nej nu ska jag ta fram skjortan som mannen ska ha ikväll!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis